Rólunk


A Gárdonyi Teaház több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a teagyártás területén. A hazai piacon termékeink teljes skálája elérhető, melyekkel az itthoni teakultúrát szeretnénk erősíteni, valamint segíteni, alakítani a teafogyasztási szokásokat.

Célunk, hogy a tea ne csak egy szezonális italként funkcionáljon, hanem sokkal inkább -mint a kávé-, egy kellemes élménnyé forrja ki magát, amit bármikor, bármilyen helyzetben szívesen fogyaszt az ember.

Termékeink között megtalálhatóak a gyümölcstea változatos ízei, valamit a fekete, a zöld és a rooibos teák egyedi ízvilága is. Szálas és filteres kiszereléseink biztosítják, hogy mindenki megtalálja a maga által legkényelmesebbnek tartott elkészítési formát.

Teáink széles választéka várja a lelkes teakedvelőket, akik szívesen élik át a teakészítés rituáléját, valamint azokat is, akik élvezettel fogyasztanak el egy csésze teát.

Tartson velünk és találja meg az Önhöz leginkább illő teát!

Legyen egy szép napja!

Gárdonyi Teaház

ÍRJON NEKÜNK!
Kérdése van a termékeinkkel vagy a tea fogyasztással kapcsolatban? Keressen minket bátran! Írja meg kérdéseit, felvetéseit és mi válaszolunk!