ELNYERT PÁLYÁZATOK

„A Tea Trade Kft. 2015-ben alakult. A cég főként tea feldolgozással és forgalmazásával foglalkozik. A termékeink minőségének megtartását az évente megújított IFS élelmiszer biztonsági audit segíti. Székhelyünk 2015, megalapulásunk óta Lajosmizsén található. Értékesítésünk nettó árbevétele 2016-ban 175 millió Ft volt. 

Jelenleg 17 fő munkatársunk van. A fizikai dolgozók létszáma 11 fő (raktárosok, csomagolók, takarítók), képzettségi szintjük középfokú végzettség, a Közös Európai Digitális Kompetencia Keretrendszer 5 területén alapszintű digitális kompetenciákkal (IKER1-2) rendelkeznek. Az irodai munkatársak, vezetők felsőfokú végzettséggel és középfokú, azaz önálló felhasználói szintű digitális kompetenciákkal rendelkeznek.

Munkaerőigényünk 17 fő, mellyel a stratégiában meghatározott céljaink hatékonyan elérhetők. A létszám jelenleg is rendelkezésre áll. A megvalósítás során a dolgozók 100 %-a bevonásra kerül a munkahelyi képzésekbe. Munkavállalóink képzési igényét személyes megbeszélések során mértük fel.

Célunk, hogy a cég szolgáltatási kapacitásának bővülésével a jelenlegi munkavállalóink megtartása mellett párhuzamosan további munkavállalókat tudjunk alkalmazni, akik képesek mind az alapvető, mind a speciális feladatok ellátására szakismereteik és tapasztalatuk által. Külön igényként szerepel a 25 év alatti, fiatal pályakezdők, és a jó kompetenciákkal rendelkező személyek toborzása és bevonása a cég személyi állományába. Az új munkavállalók esetén célként kívánjuk elérni, hogy azokat folyamatos szakmai és nem szakmai, de a hatékony munkavégzést elősegítő képzésben részesítsük és infokommunikációs ismereteiket is bővíthessék.

Cégünk fő tevékenységi köre a TEÁOR 08 besorolás szerint a 1083 Tea, kávé feldolgozása tevékenység, mely az Irinyi Terv fejlesztendő területei között szerepel. (Tevékenységünk eredményeként a feldolgozott termék nem minősül mezőgazdasági terméknek.) A projekt során megvalósuló képzésekkel közvetlenül ezen tevékenységünk hatékonyságát fejlesztjük, így projektünk az Irinyi Terv megvalósulásához hozzájárul.”


 Kedvezményezett neve:                               Tea Trade Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:                                                Informatikai fejlesztés a Tea Trade Kft-nél

Szerződött támogatás összege:                    9,04 millió Ft

Visszatérítendő hitel összege:                      11,3 millió Ft

Támogatás mértéke:                                    40%

Projekt tervezett befejezési dátuma:         2021. szeptember 30.

Projekt azonosító száma:                            GINOP 3.2.2-8-2-4.-16-2020-02066

www.szechenyi2020.hu

A pályázati támogatás segítségével az alábbi fejlesztés fog megvalósulni:

A termékeink iránti kereslet bővülés kiszolgálása érdekében a következő években az automata tea filterező kapacitásunkat fogjuk kiépíteni. A kapacitás bővítés mellett elengedhetetlen az adminisztratív folyamataink automatizálása, az anyagi és humán kapacitásaink folyamatos figyelemmel kísérése, hatékonyságának mérése, ezért tervezzük a Correct ERP bevezetését. A jelenleg használt abas BS szoftver forgalmazójánál történt személycserék miatt rugalmatlanok, lassúak lettek, több hónapos csúszásokkal, ugyanakkor nagyon drágán csinálták meg az általunk igényelt fejlesztéseket, ezért fogjuk lecserélni. Az új ERP részeként az alábbi 8 db, a Felhívásnak megfelelő modult fogjuk helyben telepíttetni:

1. Alap modul + CRM modul,

2. Gyártási modul,

4. Kontrolling és döntéstámogatás modul,

5. Beszerzési, logisztikai modul,

6. Táv- és csoportmunka támogatás modul,

7. Pénzügyi, számviteli modul,

10. Munkafolyamat-irányítási megoldás (workflow) modul,

11. Iktató modul- Elektronikus iratkezelési megoldás.

A szoftver és a fejlesztője (International Trading Company Kft: ITC Kft.) is minősített a voucher rendszerben.

A Correct modulokat az igényeinknek megfelelően testre szabják, a munkatársakat oktatják a megfelelő használat érdekében.

A modulokat szinte minden kolléga fogja használni (17 fő), ezért a hálózat kialakításához szükséges  1db  Szerver: Dell EMC PowerEdge T340,  2 db operációs rendszer: Win10 Pro HU 64bit, 1 db szünetmentes: APC Smart-UPS SMT1000IC - 1000VA, 1 db külső memória: NAS Synology DS218+ (2GB) Disk Station (2HDD), 2 db tároló lemez: WD 3,5" 2TB SATA3 7200rpm 64MB Red Pro - WD2002FFSX vásárlása és 3 nap oktatás.

A szoftver és a gépek fogadásának nincs fizikai akadálya, az üzemünkben a helyszín, az elektromos és internet csatlakozási lehetőség is biztosított. Az új szoftver zökkenőmentes működtetése érdekében valamennyi felhasználó kolléga alapos oktatást fog kapni.

A fejlesztés pénzügyi hátterét a kombinált forrás igénybevételével tudjuk fennakadás nélkül biztosítani, amelynek biztonságos törlesztését a csatolásra kerülő cash-flow tervünk is alátámaszt.

A fejlesztés eredménye, hogy az adminisztratív folyamataink automatizálása, az erőforrások hatékonyságának mérése megvalósul, a rendelkezésre álló munkaerő átcsoportosításával megszüntethetőek a szűk kapacitás pontok. A kigyűjtött adatok alapján pontos önköltség ÍRJON NEKÜNK!
Kérdése van a termékeinkkel vagy a tea fogyasztással kapcsolatban? Keressen minket bátran! Írja meg kérdéseit, felvetéseit és mi válaszolunk!