Fedezze fel a teákból készült nyári recepteket!A teák egyik különlegessége, hogy sokféleképpen lehet ízesíteni, variálni őket, így változatosan fogyaszthatók, bátran lehet velük kísérletezni. A kísérletezésink eredményét akár egy kis alkohollal is megbolondíthatjuk. Számos lehetőségünk van ilyen téren is, melynek csak a képzelet szabhat határt, egy kis könnyítés képpen azonban mutatunk három példát:


Jázmin teás Margarita koktél

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hozzávalókat jól rázzuk össze, és a kész italt töltsük ki a poharakba, majd tegyünk bele jeget, majd lime reszelékkel vagy jázmin virággal a tetején tálaljuk.


Fekete tea ribizlivel

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy szűrőn keresztül átpasszírozzuk a fekete ribizlit egy pohárba, majd hozzáadjuk a mézet, és a likőrt. Összekeverjük, majd a teával és a tejszínnel felhígítjuk az italt. Ismét elkeverjük, majd a ribizlivel és a mentával megszórjuk az ital tetejét.


Zöld teás Mojito

Hozzávalók:

Elkészítés:

A mentaleveleket és a limeszeleteket jól rázzuk össze, majd adjuk hozzá a rumot, a lime levet és a cukrot. Ezeket keverjük össze, majd öntsük fel a zöld teával, és rázzuk fel.

Öntsük ki egy jéggel feltöltött pohárba és díszítsük mentával.


ÍRJON NEKÜNK!
Kérdése van a termékeinkkel vagy a tea fogyasztással kapcsolatban? Keressen minket bátran! Írja meg kérdéseit, felvetéseit és mi válaszolunk!